Hey, Ik ben karroo van de studio!

Yep, echt met twee 'r-en en twee o's. Grafisch ontwerper en creatief confettikanon. Ik hou van esthetisch uitgepuurd werk met een kleine fun factor of kwinkslag.

Als mama van 2 kleine wervelwinden en altijd op zoek naar balans. In een ontwerp, op de yogamat en in het leven. Ik ben een weegschaal, moest je daar nog aan twijfelen. Ik ben ben curieus geboren en verslind dagelijks podcasts en e-books om mijn leerhonger te stillen. 

Ik kan helemaal opladen van een inspirerende omgeving. Mijn dag gaat altijd wat vlotter met de juiste muziek op de achtergrond. Even uitwaaien en zandkastelen bouwen aan de zee vind ik altijd een top idee. 

 

Studio Karroo

Aanbod

Merkmaker

Kort en krachtig teaser tekstje over brand traject.

Maatwerk

Zijn de fundamenten van jouw onderneming al stevig gelegd, maar ben je opzoek naar een partner om je te ondersteunen in je creatie & communicatie. Dan maak ik graag voor jou een offerte op maat. 

 

Vriend van de studio 

Word vriend van de studio en verwelkom mij in jouw team. Samenwerken, echt in verbinding daar ga ik voor. Ik kies er bewust voor om maar max. 3 ondernemingen onder mijn vleugels te nemen voor dit lange-termijn proces zodat ik mijn aandacht voldoende kan inzetten voor jouw onderneming.

Schermafbeelding-2022-12-02-om-15.09.52

" Je tovert onze missie, visie en waarden om in grafische beelden en tilt onze huisstijl naar een hoger niveau. Het gemak waarmee jij mijn ideeën omzet in grafische beelden overstijgt telkens mijn verwachtingen. Ik hoop dat we nog lang op deze manier kunnen blijven samenwerken, je bent een topper! "

De liefste woorden van Lore Vanhellemont - Powervrouw achter Atelier BéBé, de winkel voor de kinderen van de toekomst.

foto © life and other stories

Studio Cara

All natural beauty concept Studio Cara contacteerde mij om haar te helpen met wat grafisch werk. Toen we rond de tafel gingen zitten bleek dat ze nog veel vragen had i.v.m haar identiteit. Ze had op dat moment een webshop met minerale beauty products, deed al enkele jaren de make-up & hairstyling van brides to be en hun gevolg en wilde deze nog verder uitbouwen met niet alleen de make-up & hair maar ook de bloemen te doen. Samen gingen we op zoek naar de lijm binnen haar concept en deze werd de basis van haar nieuwe branding. Studio Cara, dat is alles wat natuurlijk & mooi is. 

— Creatieve studio voor branding & communicatie— Creatieve studio voor branding & communicatie— Creatieve studio voor branding & communicatie

Services

Branding

Merknaam

Strategie

Identiteit

Logo ontwerp

Huisstijl 

 

Grafisch ontwerp
Print 

Packaging

Signalisatie

Content creatie


Creative direction
Campagnes

Strategische workshops

Art direction

hallo@studiokarroo.be - algemene voorwaarden.