Hey, Ik ben karroo van de Studio!

Yep, met twee r’en en twee o's. Een creative designer die houdt van esthetisch uitgepuurd werk. Een ontwerper met een passie voor het vertellen van een goed, authentiek verhaal via een sterk onderbouwde identiteit die klopt als een bus. 

Als mama van twee kleine wervelwinden ben ik permanent op zoek naar balans. In een ontwerp, op de yogamat en in het leven. (Ik ben een Weegschaal, moest je daar nog aan twijfelen.) Ik ben curieus geboren, en verslind dagelijks podcasts en e-books om mijn leerhonger te stillen. Mijn dag gaat vanzelf wat vlotter met de juiste muziek op de achtergrond.

Ik laad helemaal op in inspirerende omgevingen. Even uitwaaien en een zandkasteel bouwen aan zee helpt ook.

Schermafbeelding-2023-05-17-om-13.58.35

MIJN AANBOD

Branding / Merkmakker

Een identiteit met karakter is jouw ultieme wapen in snel veranderende tijden. Samen vertalen we jouw unieke verhaal naar een merkstrategie met impact.

Vriend van de Studio

Jouw branding doortrekken naar al je online en offline kanalen? I’ve got you! Als deel van je team geef ik vorm en beeld aan de communicatienoden van jouw bedrijf.

Maatwerk

Zijn de fundamenten van jouw merk al stevig gelegd, maar zoek je toch een creatieve communicatiepartner? Dan maak ik graag een offerte voor je.


Schermafbeelding-2022-12-02-om-15.09.52
" Je tovert onze missie, visie en waarden om in grafische beelden en tilt onze huisstijl naar een hoger niveau. Het gemak waarmee jij mijn ideeën omzet in grafische beelden overstijgt telkens mijn verwachtingen. Ik hoop dat we nog lang op deze manier kunnen blijven samenwerken, je bent een topper! "

De liefste woorden van Lore Vanhellemont - Powervrouw achter Atelier BéBé, de winkel voor de kinderen van de toekomst.

foto © life and other stories

hallo@studiokarroo.be - algemene voorwaarden.